Jaana Mikkonen

Life coach, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer

Olen life coach, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer ja toiminut hyvinvointialalla vuodesta 2012. Minua innostaa se, miten kiehtova ihminen on ja miten rajattomat mahdollisuudet meillä on kehittyä ihmisinä. Jokainen päivä tarjoaa meille mahdollisuuksia oivalluksiin. Omassa mielessämme on voima, joka oikein käytettynä saa meidät kukoistamaan ja luomaan oman näköisemme elämän. Voit lukea miten päädyin mentaalivalmentajaksi täältä.

Tutustu koulutuksiini sekä palautteisiin:

Koulutus

Life coach-opinnot, Life Coach Academy

hyvinvointivalmentaja, Valmentamo

NLP Perusteet, NLP Opisto

NVC-peruskurssi, Center for Nonviolent Communication

personal trainer, Trainer4you, EHFA

kuntosaliohjaaja, Fisaf

Kuntotestauskurssi, UKK-Instituutti

Lukuisia lyhytkoulutuksia alalla

Palautteita

 

 

 

”Jaana on rauhallinen ja läsnä oleva kuuntelija – ja erityisesti loistavien kysymysten esittäjä! On uskomatonta, kuinka huikean prosessin yksi pieni kysymys voi käynnistää.” Anonyymi

KIITOS!!!!! Mainion prosessin sait liikkeelle ihan pikkupikku kysymykselläsi. Oli onneksi vihko ja värikynät ihan vieressä joten… vauh! Ei mua enää pitele mikään, Piti vain tunnustaa todellinen tahto” Anonyymi

Kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Sinun avullasi löysin itselleni sopivan kuntoiluohjelman ja  ruokavalion. Niiden avulla painoni lähti laskuun, kuntoni parani ja oloni tuli energisemmäksi. Erityiskiitos kannustavasta ja positiivisesta asenteesta. Sinun kanssasi oli ilo treenata ja edetä kohti tavoitettani.”  Nainen, 30 v.

”Kiitos! Tuntuu kyllä tosi hyvältä :). Sun kanssa on jotenkin tosi helppo ja rento juosta. Kiitos seurasta ja tsempistä!”  Nainen 42 v.

Superiso kiitos tästä päivästä. Olet ihanan selkeä pt, joka näkee asiakkaan vahvuudet ja hyvinvointivalmentajana niin ikään olet ihanasti läsnä ja  kannustat!”  Nainen, alle 30 v.

Osasit kyllä taitavasti kaivella minusta sitä liikuntakärpäsen pistosta esiin. Ja muutenkin sain paljosti oikein sopivaa ja minulle hyödyllistä tietoa sekä keskusteluissa että tämän nettikirj. vaihdon kautta.”  Nainen, noin 60 v.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: