7 yleisintä syytä repsahdukseen – miksi muutos epäonnistuu

 

 

 

7 syytä repsahdukseen

Oletko kuullut siitä tyypistä, joka onnistuu kerrasta ja lopullisesti joka kerta kun haluaa muuttaa jotain elämässään? Tuosta noin vaan.

En minäkään.

Tähän on monta syytä:

  1. Repsahdus tapahtuu, koska uusi tapa ei ole vielä riittävän vahva. Kun olet tottunut toimimaan tietyllä tavalla, se on aivojesi oletustila. Osaisit tehdä päivän toimet vaikka unissasi, joten ei ihme, että vanhat tavat voittavat uudet.
  2. Muutokseen liittyy tunteita, joita et ole käsitellyt. Vaikeiden tunteiden käsittely on tärkeä osa prosessia. Niitä ei voi työntää syrjään.
  3. Mielihalut ovat niin voimakkaita, että niitä on mahdoton vastustaa.
  4. Olet tuudittautunut vääränlaisen turvallisuuden tuntemukseen ja haasteet yllättävät sinut.
  5. Olet arvioinut voimavarasi väärin muutokseen ryhtyessäsi.
  6. Et saa riittävästi tukea. Yritämme usein selvitä yksin.
  7. Mindsettisi on kalibroitu pieleen. Saatat olla aluksi innostunut ja motivoitunut, mutta matkan varrella mopo hyytyy ja mielesi alkaa tekemään temppuja sinulle.

Kaikki tämä on luonnollista. Kaikki tämä selittyy sillä miten aivomme toimivat. Tavat tarvitsevat paljon toistoa, tunteet käsittelyä ja monen monta muuta vastustusta on voitettava. Muutos on kuitenkin mahdollista. Askel kerrallaan. Jokaisesta yrityksestä ja erehdyksestä opimme ja joitakin uusia parempia tapoja tarttuu matkaan pikkuhiljaa.

Lähde nyt tekemään muutosta sillä viisaalla tavalla ja jätä sähköpostiosoitteesi >>KLIKKAAMALLA tästä<<, niin saat ILMAISIA työkaluja muutokseen. Saat HETI ensimmäisen VOIMAVAROJA kartoittavan ja lisäävän harjoituksesi. Pääset siis selättämään heti yhden artikkelissa kerrotuista haasteista.

ILMAINEN HARJOITUS, OLE HYVÄ!

Lempein muutosterveisin,

Jaana

JM Logo

%d bloggers like this: